Ridstall Eskils
Nygårdsvägen 9
25830 Dragsfjärd

Anneli "Fia" Viljanen
044 25 77 207
ridstalleskil@gmail.com

Tjänsten 

Kvällslektion:
Lektionerna är 2-4 personers nivå grupper där vi arbetar dressyr- och hinderritt. Du kan delta i lektionerna regelbundet eller också ta strölektion där det finns ledigt utrymme.

Privatlektion:
På denna lektion bekantar vi oss på ett coaching liknande sätt i ridningens detaljer. Privatlektioner är bra att ta då du vill arbeta en speciell rörelse eller teknik i din ridning. Denna lektion går även bra att arbeta i longerlina med fokusering på din sits. Lektionen bokas på förhand.

Träningslektion till två ekipage:
Dela din privatlektion med en vän. På denna lektion bekantar vi oss på ett coaching liknande sätt i ridningens detaljer. Denna lektion passar dig bra som vill få mera ”uppmärksamhet” av din tränare, eller om du vill fokusera dig på tekniskdetalj, som du märkt ge dig problem i din ridning. Lektionen boaks på förhand.

Självständig ridning:
Rid självständigt under instruktörens övervakning. Vi har som princip att denna form av riding kan bara våra stamkunds elever boka. Denna princip pga vi kan på detta sätt garantera en bra ridupplevelse till hästen och ryttaren.
Hinder- och terräng ritt är strängt förbjudet.

Miniridning 30 min:
Denna ridning är för nybörjare, ridningen sker med en ledare. Vi gör små terrängturer,lekfulla övningar på ridbanan och vi övar också på ridningens grunder. Lämplig utrustning är handskar och hjälm. Rid- eller cykelhjälm. Barn under 9år.

Stallplatser med helpansion:
Vi strävar till att erbjuda hästarna en lugn och säker omgivning, som ger dem möjlighet till ett naturligt beteende.

Helpansion innehåller:
Silage, havre, mineral
Användning av ridbanan (utanför lektionstid)
Heldags utevistelse i rasthage (Då vädret tillåter)
Mockning, ut-in, utfodring
Ett täckesbyte (ett täcke på eller ett täcke bort)

Utbildning av häst:
Tar emot hästar till beriding/försäljning. Hästens utbildnings nivå har ingen betydelse, jobbar allt från inridning till vidare utbildning. Till denna tjänst kan vi skräddarsy ett eget skolnings paket.

Uthyrning av trailer:
Vi hyr ut 1,5 hästars trailer, egenmassa 660 kg och totalvikt 1600 kg. I försthand sker uthyrningen till stallets stamkunder, men enligt möjlighet hyr vi den även till övriga.

Uthyrning av ridbanan:
Privathästar har möjlighet att använda vår bana,utanför lektionstider. Kom ihåg att boka din tid och höra dig för att banan är ledig.

VI FÖRSÄKRAR INTE VÅRA KUNDER ALL RIDNING,HÄSTHANTERING OCH VISTELSE PÅ STALLSOMRÅDET SKER PÅ EGET ANSVAR!

Ridningen är en riskfylld idrottsgren, var de sker ett och annat. Vi försöker med yrkeskunnighet att minimera olycksfall, men eftersom arbetet sker med stora djur med egen instinkt, kan vi inte garantera att inte olyckor händer,därför kräver vi av våra kunder:
 
Alla stamkundsryttare bör ha ett giltligt ridförenings medlemskap eller ett Green Card (innehåller FRF idrottsförsäkring).

Ryttare som rider strölektioner bör ha en egen giltlig olycksfalls- eller fritidsförsäkring,som ersätter även ridolyckor!

Du kan väl bevisa försäkringen vid förfrågan.