Ratsastustalli Eskils
Nygårdintie 9
25830 Dragsfjärd

Anneli "Fia" Viljanen
044 25 77 207
ridstalleskil@gmail.comEsittely

Talli

Remontoimme maatilan vanhan navetan talliksi, jossa asustaa tällä hetkellä 8 hevosta. Tallissa on pesupaikka, erillinen satulahuone sekä rehuhuone. Tallissamme on moni projekti vielä työn alla, mutta ei roomakaan valmistunut päivässä, joten toivomme pientä ymmärrystä asiakkailta ;)

Tallin vierellä on 20m x 60m valaistu ratsastuskenttä. Hevosemme ulkoilevat päivittäin talvitarhoissa ja kesäisin he pääsevät isoille laitumille.

Hevoset

Hevosemme ovat osaavia, energisiä ja herkkiä. Pyrimme kilpailuttaamaan myös tuntihevosiamme. Ratsastuksen ohjaaja ratsastaa hevosia säännöllisesti, jotta niiden ratsastettavuus säilyy hyvänä ja koulutustaso kehittyy.

Toiminta

Toimintamme perustuu pienimuotoiseen ratsastuskoulutoimintaan, jossa pidämme oppilasmäärän pienenä, jotta voimme panostaa ratsastuksen pieniin yksityiskohtiin ja perehtyä jokiseen oppilaaseen. Haluamme opettaa jokaiselle oppilaalle myös hyvää hevosmiestaitoa ja sitä miten hevosta hoidetaan. Kun oppilas saa läheisen kontaktin hevosen huoltoon ja varustehuoltoon, niin se antaa aivan uudenlaisen kokemuksen hevosharrastukseen.

Tallillamme on hoitajajärjestelmä, koska haluamme kannustaa oppilaita huomiomaan myös hevosen huoltamisen.


Ohjeita uusille kävijöille - tervetuloa mukaan!

Kun tulet ratsastustunnillesi, poikkea ensimmäiseksi satulahuoneeseen.
Satulahuoneesta löydät tuntilistan, josta selviää millä hevosella ratsastat. 

Mikäli maksat tuntisi käteisellä, maksat sen suoraan ohjaajalle.

Tallissa on kuivakäymälä, sekä viihtyisä tallikahvila, jossa voi lämpimässä seurata tunteja kahvikupposen ääressä tai vaikkapa lueskella hevoskirjoja ja lehtiä. 

Jos hevosesi ei ole edeltävällä tunnilla, matkasi jatkuu tallin suuntaan. Kaikki hevostemme varusteet (suitset, satula) löytyvät satulahuoneesta selkeästi nimikoituna omilta paikoiltaan. Harjat ja suojat löytyvät tallissa olevasta kaapista nimikoidulta hyllyltä. 

Jos tarvitset apua hevosesi varustamisessa, kysy rohkeasti apua.
Tallista lähdetään aina kaikki yhtä matkaa kohti kenttää.