Ratsastustalli Eskils
Nygårdintie 9
25830 Dragsfjärd

Anneli "Fia" Viljanen
044 25 77 207
ridstalleskil@gmail.com

Palvelut 

Ratsastusryhmiä tarjoamme seuraavailta tasoilta: 
- Jatkorymä (oppilaille, jotka ovat ratsastaneet vähän, kaikki askellajit,
1-4 vuotta) 
- Kokeneet (ovat ratsastaneet paljon kaikissa askellajeissa, myös esteratsastus ja hallitsevat hevosen hyvin, 4-6 vuotta) 
- Valmennusryhmiä (ratsastaneet yli 6 vuotta ja ovat kilpailemiseen suuntautuneita)

Iltatunti:
Iltatunnit ovat 2-4 hengen taso ryhmätunteja jossa työskennellään tasapuolisesti koulu- ja esteratsastusta. Voit osallistua tunneille joko vakio-oppillaana tai satunnaisena ratsastajana mikäli tunnilla on vapaata tilaa.

Yksitystunti:
Tällä tunnilla perehdytään valmennusmaisesti ratsastuksen saloihin. Yksityistuntia voi käyttää kun haluat työstää jotain tiettyä asiaa ratsastuksessasi. Tai jos esimerkiksi toivot istunta- ja tasapainoharjoituksia liinassa. Tunti varataan ja sovitaan erikseen. 

Itsenäinen ratsastus:
Ratsasta itsenäisesti ratsastuksen ohjaajan valvonnan alla. Tässä ratsastuksessa käytämme periaatetta, että itsenäisen ratsastuksen voivat varata vain koulumme vakio-oppilaat. Tämä siksi, että voisimme taata hevoselle ja ratsastajalle mukavan ratsastushetken. Este- ja maastoratsastus ehdottomasti kielletty.

Miniratsastus 30 min:
Tämä ratsastusryhmä on talutusratsastusta aloittelijoille. Teemme pieniä maastolenkkejä, leikkimielisiä harjoituksia ja myös opetellaan ratsastuksen alkeita. Varusteina on hyvä olla hansikkaat ja kypärä, esim. ratsastus- tai pyöräilykypärä. Ikäluokka alle 9 vuotiaat. 

Tallipaikkoja täysihoidolla:
Pyrimme tallillamme luomaan hevosille rauhallisen ja turvallisen ympäristön, joka tarjoaa hevosille mahdollisuuden luontaiseen käyttäytymiseen.
Täyshoito sisältää:
- säilöheinä, kaura, kivennäinen 
- ratsastuskentän käyttö (ei ratsastuskoulun tuntien aikana)
- kokopäivätarhaus (sään salliessa)
- karsinan siivouksen, hevosen tarhaus ja ruokinnat
- yksi loimenvaihto (eli joko yksi loimi päälle tai yksi loimi pois) 

Hevosen koulutus / ratsutus:
Otan vastaan hevosia mahdollisuuksien mukaan. Hevosen tasolla ei väliä onko sisäänratsastettava tai jatko koulutusta vailla. Tähän palveluun voimme tehdä omistajalle ja hevoselle aina ”oman” sopivan suunitelman. 

Trailerin vuokraus:
Vuokraamme 1.5 hevosen peräkärryä, jossa oma paino 660 kg ja kokonaispaino 1600 kg. Ensisijaisesti peräkärry on tallin omille asukkaille tarkoittettu, mutta mahdollisuuksien mukaan vuokraamme sitä myös muille. 

Ratsastuskentän vuokraus:
Yksityisillä hevosenomistajilla on mahdollisuus käyttää meidän kenttää aina tuntien ulkopuolella. Mutta muistathan varata aikasi ja varmistaa, että kenttä on vapaa. 

EMME VAKUUTA ASIAKKAITAMME!
KAIKKI RATSASTUS JA TALLISSA OLESKELEMINEN
TAPAHTUU OMALLA VASTUULLA!


Ratsastus on tapaturmaaltis urheilulaji, jossa voi sattua ja tapahtua kaikenlaista. Pyrimme ammattitaidolla minimoimaan tapaturmia, mutta koska kyseessä on iso eläin omalla vaistolla, emme pysty takaamaan etteikö vahinkoja sattuisi joten sen takia vaadimme asiakkailtamme:

Kaikilla vakioratsastajilla on oltava voimassa oleva ratsastusseuranjäsenyys tai
Green Card (sisältää SRL:N urheiluvakuutuksen).

Satunnaisilla ratsastajilla on oltava oma tapaturma- tai vapaa-ajan vakuutus, joka kattaa myös ratsastustapaturmat! Pystythän todistamaan vakuutuksen pyydettäessä.