Pelisäännöt

Vakiotunnit, maksaminen ja peruutukset 

MIKÄ ON VAKIOTUNTI? 

Vakiotunnilla tarkoitetaan viikottaista ratsastustuntia. Vakiotuntipaikka on tarkoitettu ensisijaisesti ratsastajille, jotka käyvät säännöllisesti tunnillaan. Jos olet useasti pois omalta vakiotunniltasi ratsastamatta ”rästituntia” eli korvaavaa tuntia jonain toisena päivänä samalla viikolla, saatat menettää vakiopaikkasi ahkerammalle kävijälle. Jos et halua sitoutua säännölliseen viikkotuntiin, se on okei, mutta silloin emme automaattisesti rekisteröi sinua tietylle tunnille vaan jokainen ratsastustunti varataan erikseen. Jokaiselle vakiotuntilaiselle täytetään asiakaskortti, jotta tarvittaessa saamme sinuun yhteyden, mikäli tunteja joudutaan peruuttamaan tai siirtämään. 

MIETI siis oletko vakiotuntiratsastaja ja anna tilannekatsaus / yhteystietosi Annelille.

Jos sään tai muun syyn takia joudumme peruuttamaan vakiotuntisi, tarjoamme mahdollisuuden ratsastaa korvaavan tunnin vielä saman viikon aikana.  

MAKSAMINEN

Irtotunnit maksetaan käteisellä.

10 -kortin tai 5 -kortin kirjanpito tapahtuu tallin puolesta. Pyydettäessä saat yhteenvedon ratsastamistasi tunneista Annelilta. Tunnin voi maksaa käteisellä myös tallilla. Katso silloin, että rahan vastaanottaja kuittaa maksun maksetuksi. Epäselviä tilanteita syntyy kiireessä helposti. Ratsastuskorteilla on voimassaoloaika, seuraa sitä. Vanhentunut kortti ei kelpaa maksuvälineeksi!

10 -kortin loppuminen ei ole sama asia kuin vakiopaikasta luopuminen, kortti on ainoastaan maksuväline. Jos jäät pois vakiotunnilta ilmoittamatta, lasku seuraa postissa kolmesta tunnista sekä muista maksamattomista tunneista. Laskutuksen apuna käytämme tarvittaessa perintätoimistoa.

PERUUTUKSET

Tunteihin liittyvät tiedotteet, peruutukset yms. 
Vain ja ainoastaan tekstiviestinä 044 25 77 207 !

Takaisin tuleva OK on kuittaus siitä, että viesti on tullut perille. Tallenna peruutukset ja muut tärkeät asiat myös omaan puhelimeesi varmistukseksi. Peruutukset vähintäänkin edellisenä päivänä, mahdollisuuksien mukaan aikaisemminkin. Tämä mahdollistaa sujuvan rästituntien jakamisen niitä tarvitseville. Peruuttamattomat tunnit ja samana päivänä peruutetut tunnit maksetaan! 
Sairastapauksessa ota puhelimitse yhteyttä ja saat ohjeet miten toimitaan.